Kjøkken

10 Års garanti Sigdal
Lang garanti solid kvalitet fra nordiske produsenter
3 dager
Hurtig levering. Lagerførte modeller leveres på 3 dager
Rådgiving
Rådgiving Veiledning fra våre dyktige interiørkonsulenter

SOLID KVALITET, VERDIFULL KUNNSKAP

Et godt og velfungerende kjøkken er selve knutepunktet i hjemmet, en essensiell del av hverdagslivet. Vi i Sentrum Bygg har i flere tiår lagerført og solgt kjøkken fra de fremste nordiske produsentene. 

I visningsrommet vårt kan du se over 20 komplette kjøkken i en rekke ulike stilarter- moderne, landlig, minimalistisk, rustikt, klassisk, nordisk… De 12 dyktige interiørkonsulentene våre har spesialkompetanse på kjøkkenløsninger, og bidrar gjerne til at du får interiørdrømmen oppfylt! 

Vi samarbeider med de beste leverandørene til kjøkkenbransjen og fører merker som: Electrolux, AEG, Zanussi, Miele, Røros Metall, Norcool, Franke, Blanko, med fler.

 
 

LUNA

Luna Kjøkken er vårt eget varemerke, med komponenter fra tradisjonsrike nordiske produsenter. Her garanterer vi levering på bare tre dager - Luna er alltid på lager! 


Luna Kjøkken kommer som møbelkjøkken, men kan også leveres flatpakket. Med førstnevnte er skrogene ferdig montert fra fabrikk, slik at veggmonteringen går raskt og effektivt. Hvis du ønsker kan vi bistå deg med montering!

SIGDAL

Sigdal har produsert kjøkken i over 60 år, og er i dag et av Norges mest velrennomerte merker. Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet! 

Vi i Sentrum Bygg ikke bare forhandler Sigdal Kjøkken, vi kan Sigdal-kjøkken. Når du bestiller fra oss, kan du nyte godt av verdifull kunnskap og veiledning, basert på mange års erfaring med merkevaren. 

 
 

MONTERING

Vi bistår gjerne med montering av din nye kjøkkenløsning. Merk at vi ikke utfører el- eller rørarbeid. Kontakt oss for mer informasjon.