Besøk av interiørdesigner?

Synes du interiør er vanskelig?

 

Vår Interiørdesigner kommer gjerne hjem til deg på ett besøk og hjelper deg med å finne en helhetlig løsning på interiøret i ditt hjem. Kanskje kan man våge litt ekstra, leke litt for å få frem deres personlige utrykk. Samtidig som løsningene komplimenterer levesettet og livsstilen dere har.
Vår Interiørdesigner deltar på messer og arrangementer både i Norge og utenlands, og er til enhver tid oppdatert på hva som er gjeldende i en interiørverden i stadig endring.

 

Før befaring

 

Avtal ett møte for hjemmebesøk der vi kan treffe deg som kunde og hjelpe med å se muligheter og løsninger for å lage ett godt hjem å bo i. Du kan gjerne allerede nå vite litt om hva du ønsker hjelp til i din bolig.
Ta vare på bilder, notiser o.l av ting du liker om du vil det, alt som gir ett inntrykk av hvilken stil du liker er flott.

 

Under befaringen

 

En slik befaring vil bestå av ett intervju/kartlegging av deg og evt. familien som bor i boligen. Dette gjør vi sammen i en idemyldring der vi også snakker om farger og materialer.
Det vil bli tatt en del bilder til bruk i videre utvikling av boligen, samt at det senere kan være fint å se «forvandlingen» fra før og etter. Har dere tegninger av boligen som kan brukes som grunnlag er det fint. Denne befaringen handler om at jeg blir kjent med deg/dere, da vi skal skape en bolig med god funksjon og atmosfære.

 

Etter befaringen

 

Vår designer vil gå igjennom materialet og samtalen og sette sammen ett forslag som kan passe for deg. Du vil få ett moodboard slik at du har en indikasjon på hva som er tenkt.

Pris

Denne befaringen koster 1500 kroner, ved lange avstander kan det forekomme kjøretillegg.

Ta gjerne kontakt med Lise Wolden på telefon 911 15 573 eller send en mail: lise.wolden@sentrumbygg.no

Eller: 

Book direkte ved å trykke på denne teksten