Dører

I utstillingen vår finner du over 150 inner- og ytterdører!

Velg mellom en rekke ulike varianter og moduler fra bransjens ledende produsenter. På lager for omgående levering har vi inner- og ytterdører, klassede dører og balkongdører.

Våre eksperter har høy kompetanse innenfor de ulike produktkategoriene og vi fører varer fra ledende produsenter som Swedoor, Nordic, Gilje, Scanflex, Jømna, Tun, Kloppen med fler.

Innerdører

Moderne, tradisjonell, massive, formpresset - i sortimentet vårt finner du dører i alle tenkelige farger og utforminger! Hos oss ser du dørene utstilt i inspirerende og varierte miljøer, slik at det blir lettere å få et inntrykk av hvordan de vil passe inn i hjemmet ditt. Våre dyktige eksperter bistår deg med hva du bør ta hensyn til når du velger ut produkter. Benytt oss når du skal skifte innedører, så er du garantert et godt resultat!

 
 

Ytterdører

Ytterdøren er den første detaljen folk legger merke til når de kommer på besøk. Husets ansikt utad. Hos oss kan du velge mellom over ulike ytterdører fra bransjens mest anerkjente leverandører! Vårt utvalg har noe for enhver smak, med tanke på farge, utforming og design. Vi svarer på dine spørsmål rundt brann- og lydkrav, og gir deg tips og råd om andre hensyn som bør tas før du bestiller.

Skreddersøm

Visste du at vi kan skreddersy ytterdøren din, slik at den blir akkurat slik du ønsker. Krav fra byantikvaren? Våre dyktige produsenter lager skreddersydde løsninger, basert på en tegning eller et fotografi. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg i prosessen fra skisse/foto til produksjonstegning og ny dør.

Bytt til brannklassifisert dør og behold stilen.

 
 

Tilbehør

Vi leverer komplett tilbehør, som festemateriell og dørvridere, ulike låssystemer med mer.